Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Qui-Gon Jinnt?

|

Folytatódik Star Wars kvízsorozatunk, melynek ezen a szombaton Qui-Gon Jinn lesz a főszereplője.

Hirdetés

A hivatalos Star Wars nap alkalmából tartottunk egy extra kvízmaratont, most viszont visszatér a régi kerékvágás, újra egy ismert Csillagok háborúja szereplő köré húztunk fel egy teljes kérdéssort.

Ezen a szombaton egy legendás jedimester, Qui-Gon Jinn élete kapcsán teszünk fel nektek kérdéseket. Természetesen most is akadnak majd közöttük könnyebb és jóval nehezebb talányok is.

Hirdetés

A kvíz menete most is a megszokott módon zajlik: az összes kérdésnél négy lehetséges választ kaptok, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

További Star Wars kvízeink:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)