Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Thrawn admirálist?

|

Megannyi mozifilmes karakter után következzék most egy olyan szereplő, akit a Star Wars regényeknek köszönhetünk.

Hirdetés

Star Wars kvízsorozatunkban eddig olyan ismert és közkedvelt Csillagok háborúja karakterek kapcsán tettük próbára a tudásotokat, akiket a mozifilmekben ismerhettetek meg. Persze a kérdések között voltak bőven nem csak filmes talányok is, de azért az elmondható minden kérdéssorról, hogy annak főszereplője valamelyik Star Wars moziban debütált.

Ma kvízünk azonban egy olyan birodalmi vezető köré épül fel, akivel első körben csak a Star Wars regények olvasói találkozhattak. Ezen a napon Thrawn admirálissal kapcsolatos tudásotokról szerezhettek tanúbizonyságot. 

Hirdetés

A kvíz menete, mint mindig, természetesen most is a megszokott módon zajlik: tíz kérdést kaptok, az összes kérdéshez négy válaszlehetőség tartozik, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést. Ha a kvíz végére értetek, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is.

További Star Wars kvízeink:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)