Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Yoda mestert?

|

Úgy érzed, mindent tudsz az aprócska zöld jediről? Akkor itt az ideje, hogy bizonyítsd Star Wars tudásodat.

Hirdetés

2020-ban temérdek képregényes mozifilm kapcsán tölthettetek ki kvízeket, így kiderült, hogy mennyire emlékeztek még a Scott Pilgrim a világ ellen, a 300, a Sin City, a Hellboy, a Megtorló, a DaredevilA szellemlovas, a Penge, a Fantasztikus Négyes, az X-Men, a Wolverine, a Deadpool, a Constantine, a V mint vérbosszú, a Ragadozó madarak,  a Zöld Lámpás, a Watchmen, a Shazam, a Suicide SquadAz Igazság Ligája, az Aquaman, a Wonder Woman, a Superman, a Batman, a Hulk, a Fekete Párduc, a Marvel Kapitány, a Doctor Strange, a Bosszúállók, A HangyaA galaxis őrzői, az Amerika Kapitány, a Vasember, a Thor és a Pókember filmekre.

Idén viszont új filmes kvízsorozatot indítunk: ezúttal a Star Wars univerzum legfontosabb karaktereire koncentrálnak a kérdéssorok, első körben pedig azt a Yoda mester vesszük elő, aki bizony már a Star Wars: The High Republic korszakban is nagymester volt a jedik között.

Hirdetés

Az új Star Wars képregényekre ezúttal még nem tér ki a kérdéssor, hiszen azok csak idén fognak megjelenni nálunk is, de a korábbi filmek és animációs sorozatok ismerte azért elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy hibátlanul kitöltsétek az alábbi kérdéssora. Ha végeztetek a kvízzel, akkor természetesen a megszokott módon most is lehet dicsekedni az elért pontszámotokkal lent, a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)