Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a The Last of Us sztorijából?

|

Ellie-t és Joelt álmodból felkeltve is felismered, de mennyire vagy tisztában a játék cselekményével? Teszteld!

Hirdetés

2023. június 14-én, tehát tíz évvel és néhány nappal ezelőtt jelent meg a Naughty Dog instant klasszikusa, a The Last of Us - ma is pont annyira jó újrajátszani, mint akkor, vagy először, ha még nem volt alkalmatok belevágni a játékba. (Lehet, hogy konzolon inkább a Part I-t választanánk már, PC-n meg várnánk vele a helyetekben még pár hónapot.) Bármikor érdemes bepótolni, és higgyétek el, jól jártok majd vele.

Hirdetés

Összeírtunk tíz kérdést, hogy segítsünk azok emlékeit felfrissíteni, akik már túl vannak az élményen. Az egész kvíz nyilván erősen spoileres, de ez valószínűleg már a címből is világos volt. Mindenesetre hajrá, próbáljátok meg felidézni emlékeiteket, aztán írjátok meg, hogy ment!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)