Hirdetés

Tomb Raider kvíz: mennyire ismered Lara Croftot?

|

Mostani kvízünk a megszokottnál picivel több kérdést tartalmaz. Ennek oka a Tomb Raider kalandos története.

Hirdetés

Szép számmal akadnak olyan videojátékos karaktereket, akiknek a nevei még a laikusok fülének is ismerősen csenghetnek. Egyértelműen ebbe a kategóriába tartozik minden idők egyik legismertebb virtuális kalandora, Lara Croft is, akivel már találkozhattunk a '90-es években, aztán több rebootban is. A helyzet az, hogy a karakternek annyi, kisebb-nagyobb mértékben eltérő változata van, hogy friss kvízünkben nem is tartottuk magunkat a 10 kérdéses megoldáshoz.

Lara Croft eredeti változatát az 1996-os Tomb Raiderben ismerhettük meg, és őt terelgettük a folytatásaiban is, mígnem aztán a 2006-ban megjelent Tomb Raider: Legend új idővonalat nyitott meg. Valamivel később, 2013-ban pedig érkezett egy újabb reboot, ami a modern elvárásokhoz igazodva jóval realisztikusabb és durvább körítéssel tálalta nekünk a túlélővé váló Lara sztoriját.

Hirdetés

Az alábbi kvízben összesen 15 kérdést találhattok, amelyek vegyesen kapcsolódnak mindhárom idővonalhoz, így akkor sem kerültök túl nagy hátrányba, ha esetleg valamilyen oknál fogva nem játszottatok a valaha megjelent összes felvonással. Egyvalami azért változatlan maradt: ezúttal is négy válaszlehetőség közül kell ráböknötök a megfelelőre.

Ha pedig végeztetek, írjátok meg kommentben, hogy hány pontot tudtatok összegyűjteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)