Hirdetés

Újévi retró kvíz: mennyire ismered 1996 játékait?

|

Negyed százada igazán fantasztikus alkotásokat adott nekünk a játékipar. Lássuk, mire emlékeztek még ezekből a megunhatatlan klasszikusokból.

Hirdetés

1996-nak kiemelt helye van a videojátékok panteonjában, hiszen abban az évben debütált a Resident Evil első felvonása, mely egy generációhoz hozta közelebb a rothadó, csoszogó, hörgő élőholtakat, és lefektette egy máig aktív rajongóbázissal bíró franchise alapjait. De nem ez volt az egyetlen zajos siker, amiért mindig szívesen emlékezünk vissza erre az évre.

Elég csak például a Tomb Raiderre gondolni, ami megismertette velünk az azóta igazi videojátékos ikonná vált Lara Croftot, vagy Duke Nukem 3D-re, a Broken Sword első részére és a Heroes of Might & Magic folytatására.

Hirdetés

Feltehetően mindenki tudja már, miként zajlik a kvíz kitöltése, de ha valakinek még kótyagos a feje az átmulatott szilvesztertől, annak jól jöhet egy rövid, de velős útmutató: kattints a négy válaszlehetőség valamelyikére!

Miután végeztetek, bátran osszátok meg velünk kommentben, hogy a tízből hány kérdésre tudtátok a választ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)