Hirdetés

Uncharted kvíz: mennyire ismered Nathan Drake-et?

|

Emlékszel még, milyen kalandokba keveredett az Uncharted karizmatikus főszereplője?

Hirdetés

Friss kvízsorozatunk középpontjában azok a hölgyek és urak állnak, akik különböző okok miatt nagyon emlékezetesek maradtak, és nem csak azért, mert már évtizedek óta figyelemmel követhetjük a kalandjaikat interaktív formában. 

A 2007-ben elrajtolt Uncharted franchise központi kalandora, Nathan Drake olyan emlékezetes hős, akire érdemes emlékezni. Sokak számára tűnhet úgy, hogy a Nolan North hangján megszólaló kincsvadász Lara Croft nyomába sem érhet, de ez szerencsére nem így van. A Naughty Dog négy főbb epizódban, és több kisebb kalandban foglalkozott a mindenféle furcsa helyzetbe keveredő kincsvadásszal, akinek nemcsak az elemekkel, de a konkurenciával is gyakran meggyűlt a baja, és egyedi stílusa, karaktere azonnal szerethetővé tette. Azóta már a mozikban is elég nagy sikert aratott, még úgy is, hogy kicsit más Drake-et hozott Tom Holland, mint amit vártunk volna.

Hirdetés

Az alábbi kvízben Nathan Drake kapcsán találtok 10 kérdést, mindegyik esetében négy válaszlehetőség közül kell megjelölnötök azt, amit helyesnek véltek.

Hány pontot sikerült begyűjtenetek?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)