Hirdetés

Warcraft kvíz: mennyire ismered Arthas Menethilt?

|

Bejelentésre került a Wrath of the Lich King Classic, így kiváló alkalom nyílt arra, hogy kikérdezzünk titeket a Warcraft egyik legjobb karakteréről.

Hirdetés

Régóta köztünk van már a Warcraft univerzuma, amivel régebben kiváló RTS-ek formájában találkozhattunk, aztán 2004-ben megjelent a World of Warcraft, ami még tovább bővítette ezt a fantáziavilágot, a játék maga pedig ma is a legnépszerűbb MMORPG-nek számít.

A Blizzard szorgos munkatársai az évek sorkán jó néhány emlékezetes figurát megalkottak a franchise-hoz. Közülük is kiemelkedik Arthas Menethil, akinek tragikus sorsával már a Warcraft III-ban és annak kiegészítőjében megismerkedhettünk. Aztán a WoW egyik legjobb kiegészítőjében szépen le is mészárolhattuk szerencsétlent.

Hirdetés

A koronahercegként és feltörekvő paladinként tevékenykedő Arthas élete hamar a feje tetejére állt a Warcraft világának egyik jól ismert konfliktusa, az ún. harmadik háború során. Kétségtelen, hogy kalandos útja volt, főleg miután hozzájutott a Frostmourne nevű kardhoz, mi pedig gyakorlatilag az első sorból izgulhattuk végig az ifjú Menethil hanyatlását.

Hamarosan viszont ismét összemérhetjük erőnket a Lich Kinggé lett Arthasszal, hiszen érkezik a Wrath of the Lich King Classic, ami régi-új formában tálalja nekünk a World of Warcraft egyik legjobb kiegészítését.

Ennek apropójából hoztunk is nektek egy kvízt, amiben letesztelhetitek, mire emlékeztek még a karakter életéből. Tíz kérdés, mindegyikhez négy válaszlehetőség tartozik, és még akkor is szerezhettek pontot, ha csak azt tudjátok, hogyan bánt el a Shadowlands kiegészítő a szerencsétlen Arthasszal.

Hogy sikerült? Jöhetnek a pontszámok kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)