Hirdetés

Teszteld, mennyit tudsz a World of Warcraft Legionről!

|

A jövő héten megjelenik a World of Warcraft: Legion. Ennek kapcsán összeállítottunk egy kvízt, hogy megtudhassátok, mennyire vagytok képben az új kiegészítővel kapcsolatban.

Hirdetés

A szerkesztőségben Mocsy az egyetlen igazán kitartó WoW-os, ő jelenleg is töretlenül, aktívan játszik a játékkal. A legtöbben már leszoktunk róla, viszont a Legion kiegészítő újdonságai miatt elhatároztuk, hogy visszatérünk. Végre társat kaphat a Ragnaroson magányosan zokogó Pandaren monkom is.

Reméljük, a ti érdeklődéseteket is felkeltette annyira a Legion, hogy visszatérjetek a játékhoz. Egy igazi demon hunter jelölt viszont nem indulhat neki úgy a kalandoknak, hogy semmit nem tud arról, mi vár rá, úgyhogy most itt az alkalom, hogy az alábbi, 10 kérdésből álló kvíz kitöltésével próbára tegyétek magatokat. Írjátok meg kommentben, hány pontig jutottatok, vagy akár azt, számotokra miért csábító vagy netán taszító a kiegészítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)