Absolut LIVE rAID - ezekre az előadókra tombolhatsz vasárnap!

|

Az Absolut LIVE rAID negyedik napját is ajánlott lesz figyelemmel kísérni.

Holnap végre elstartol az Absolut LIVE rAID online fesztivál, melynek keretében ha személyesen nem is, az OMC-nek köszönhetően virtuálisan legalább részt vehetünk Magyarország kiemelkedő előadóinak koncertjein, fellépésein. Négy estén át tíz előadó szórakoztat majd minket válogatott műfajokban, és még interjú, meg kvíz is lesz. A részletes programról itt olvashattok.

A csütörtöki, pénteki és szombati nap fellépőit már bemutattuk nektek, most jöjjön tehát a március 28. két főszereplője!

18:00-kor kezd majd a Blahalouisiana. Az együttest először a The Wanderer című szám révén ismerhette meg a nagyközönség, ami három héten át vezette az MR2 Petőfi rádió top 30-as listáját, de ők úgy tartják, az igazi áttörést számukra a 2015-ös Ahol összeér, illetve annak merész, kiválóan megkomponált klipje hozta meg. Hazai klubok, koncerthelyszínek és fesztiválok gyakori fellépői lettek, teltházas koncertet adtak az A38-on és a Müpában is, ahol szimfonikus hangszerelésben adták elő dalaikat.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőlük: Deeper (I'm Going Deeper), Pont ilyen házra, Testemnek ha engedem

Itt követheted a koncertjüket:

20:00-kor veszi fel a mikrofont AZA és Tirpa, avagy a Killakikitt, mely 2004 óta ontja a jobbnál jobb, visszafogottságtól mentes, szókimondó szövegeket. Sikeresek mind itthon, mind külföldön, és kiemelten fontosak a hazai underground rap életében, egyebek mellett független kiadójuk, a SCARCITYBP miatt is. AZA emellett gamer, sőt, streamel is.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőlük: Javíthatatlan, Nyugodt vagyok, Killa Piknik közr. Krúbi

Itt tudod követni a fellépésüket:

Absolut LIVE rAID március 25-28. között minden este 18:00-tól a GameStar YouTube csatornáján! Gyere, támogasd kedvenceidet, és érezd jól magad!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)