Absolut LIVE rAID - hallgass koncerteket, támogass zenészeket négy napon át velünk!

|

Négy este, sok-sok kiváló előadó - a GameStar online zenei fesztivált szervez, melynek keretében tehetséges magyar zenészeket támogathattok ebben a számukra különösen nehéz helyzetben.

Persze jó otthon ülni és játszani, meg a szabadban sétálgatni, de nagyon hiányzik már az életünkből az, hogy végre elmehessünk egy koncertre, kedvenceink dalait visszhangozva mozoghassunk együtt a közönséggel. A klubok, koncerthelyszínek zárva vannak, és teljesen bizonytalan, hogy nyárig rendeződik-e a helyzet, lehetnek-e fesztiválok, fellépések.

Az, hogy mi nem tudjuk kitombolni magunkat, a kisebbik probléma: sokkal nagyobb gondot jelent, hogy azok, akiknek a zenélés, a szórakoztatás az élete, kisebb megszakításokkal már egy éve alig tudnak bevételhez jutni. Nem csak a zenészek érintettek, a szakma értékes háttérmunkásokat, hangmérnököket, fénytechnikusokat, roadokat veszíthet, akik valahogy megpróbálják kihúzni a jelenlegi, remélhetőleg csak átmeneti időszakot, de nem biztos, hogy ha vége, visszatérhetnek szenvedélyükhöz. Ezért indítottunk most el egy egészen újszerű kezdeményezést, amihez ti is kelletek!

Úgy döntöttünk, megpróbáljuk megtenni, ami lehetőségeinkből és erőnkből telik, és ehhez titeket hívunk segítségül. Az Absolut, a Simple Pay és a PlayStation Magyarország támogatásával a GameStar csapata március 25-28. között rendezi meg az Absolut LIVE rAID-et, melynek keretében minden este két koncertet követhettek élőben: egyet 18:00-tól, a másodikat pedig 20:00-tól. Pénteken és szombaton ezt követően Absolut DJ-k zenélnek. A profi hang- és videóközvetítést az OMC biztosítja majd. A fellépés előtt élőben jelentkezünk az OMC stúdiójából, onnan beszélgetünk az előadókkal, valamint kvízezünk is veletek egy kicsit.

Minden fellépést ingyenesen követhettek a GameStar YouTube csatornáján, viszont a Simple Pay-nek köszönhetően lehetőség van támogatói jegyek vásárlására, melyekkel 100%-ban a zenekarokat támogathatjátok!

A fellépők tervezett listája a következő:

Március 25.

18:00 - Carson Coma

20:00 - Sena Dagadu

Március 26.

18:00 - Honeybeast

20:00 - Apey

22:00 - Nigel Stately

Március 27.

18:00 - The Carbonfools

20:00 - Hősök + Tkyd

22:00 - Pixa

Március 28.

18:00 - Blahalouisiana

20:00 - Killakikitt

Tartsatok velünk, segítsetek azoknak, akik segítenek átvészelni a mindennapokat - és persze csapjátok ki a streamet tévére, kössétek rá a hangszórókat, és tomboljátok ki magatokat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)