Absolut LIVE rAID - indul a Blahalouisiana koncert, utána Killakikitt, ne maradj le!

|

Hamarosan kezdetét veszi az Absolut LIVE rAID zárónapjának programja, kövesd a fellépéseket élőben!

Fantasztikus három napon vagyunk túl, a GameStar YouTube csatornáján felbukkant az OMC színpadán játszó Carson Coma, Sena Dagadu, a Honeybeast, Apey, Nigel Stately, a The Carbonfools, a Hősök + TKYD és Pixa is, akik mind-mind remek koncerteket adtak. A műsornak még nincs vége, ma is két kiváló hazai előadó fellépését kísérhetitek figyelemmel 18:00-tól. 

Először a Blahalouisiana dalait hallhatjátok, akik rövid bemelegítés, egy kis beszélgetés és kvízezés után 18:30-kor lépnek színpadra. Ha szívesen hallgatnátok Schoblocher Barbara csodás hangját és a srácok hasonlóan kellemes játékát, indítsátok el az alábbi videót, ha pedig tetszik, amit láttok/hallottok, a bannerek valamelyikére kattintva támogathatjátok is őket 2500 Ft-os vagy 4000 Ft-os támogatói jegy vásárlásával.

20:00-kor átadják a terepet, újra beszélgetés és kvíz lesz, majd 20:30-kor Aza és Tirpa, avagy a Killakikitt  markol rá a mikrofonokra. Őket úgyszintén támogathatjátok, válasszátok ki azt az összeget, amit erre a célra szántok.

A korábbi fellépéseket visszanézhetitek a YouTube csatornánkon, támogatásra pedig egészen április 11-éig van lehetőség. Erről ebből a cikkből tudhatsz meg többet, ahol a bannereket is elérheted.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)