Absolut LIVE rAID - ismerd meg a második nap fellépőit!

|

Három előadó is lesz az Absolut LIVE rAID pénteki napján.

Március 25-28. között különösen érdemes lesz figyelnie a GameStar YouTube csatornáját a zenekedvelőknek, ugyanis négynapos online zenei fesztivált szervezünk, melynek keretében neves és népszerű hazai előadók adnak koncertet. Az első, csütörtöki napon a Carson Coma és Sena Dagadu lépnek fel, de pénteken is ajánlott lesz velünk tartani.

Március 26-án 18:00-kor a Honeybeast kezd, majd 20:00-tól Apey következik, 22:00-kor pedig Nigel Stately DJ-szettjét kísérhetitek figyelemmel.

A 2005-ben alakult Honeybeast a Portugál című dallal robbant be a köztudatba, de azóta még nagyobb sikereket értek el - a 2014-es A legnagyobb hős A Dal című műsorba is bekerült, ahol a legjobb 8-ig jutott, valamint a MAHASZ listáján az első helyet szerezte meg abban az évben, számos rádió játszotta éveken át. Az ezzel azonos címet viselő második nagylemez Aranylemez lett, ahogy a 2015-ös Bódottá album is. Teltházas koncerteket adnak, különleges Symphoney előadásuk hatalmas sikert aratott.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőlük: Ha meghalok, Bódottá, Így játszom

Itt követheted a koncertjüket:

Áron András "Apey" 2009-ben hozta létre az Apey & the Pea együttest, mely 2019 szeptembere óta Lazarvs néven ismert. Hellish című albumuk 2015-ben elnyerte az év metálalbuma díjat a Fonogram-gálán, ezt nívós külföldi szereplések követték.

Apey azonban önálló előadóként is a hazai zenei színtér meghatározó szereplőjévé vált, fesztiválok állandó fellépője, számos műfajban alkot kiváló dalokat, melyeken át mélyről jövő érzéseit közvetíti.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőle: I Want You To Miss Me, Foxes, Blue Veins

Itt követheted a koncertjét:

Az est harmadik fellépője a deep house egyik legismertebb magyar képviselője, Nigel Stately, aki, amikor épp lehet, 1000-1500 fős bulikat tart itthon és külföldön, péntek este pedig a Rádió1-en zenél a WORLD IS MINE Radio Show-ban. 15 éves korában DJ-zett először, majd különböző stílusokban állított össze promómixeket, később pedig neves budapesti klubok rezidens DJ-je lett, számos országba hívták fellépni.

Ezt hallgasd meg tőle: Deep in Down 2021 (Spring Edition), Nothing To Lose, Deep Café Autumn Edition 2020

Itt követheted a fellépését:

Az Absolut LIVE rAID kapcsán minden infót megtaláltok dedikált aloldalunkon, a linkre kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)