Az Absolut LIVE rAID második napján a Honeybeast, Apey és Nigel Stately kápráztatott el bennünket

|

Három koncerttel dübörgött tovább az Absolut LIVE rAID, ezeket a livestreameket pedig természetesen a későbbiekben bármikor újranézhetitek.

Magunk mögött hagytuk a GameStar ingyenes koncertsorozatának, vagyis az Absolut LIVE rAID-nek a második koncertnapját, tegnap pedig már nem kettő, hanem egyből három előadásnak örülhettek azok, akik követték a GameStar Hungary YouTube-csatornát. Persze érthető, ha nem tudott valaki az összes koncerten ott lenni, és valamiért el kellett mozdulnia a képernyő elől, de ez cseppet sem gond.

Az összes Absolut LIVE rAID koncertet vissza lehet ugyanis nézni a jövőben, sőt a zenészeket is támogathatjátok egészen április 11-ig, ha a lentebb található jegybannerekre kattintotok. 

Az Absolut LIVE rAID második napját a Honeybeast zenekar nyitotta meg, a banda hatalmas bulit csapott. Érdemes egyébként a koncert előtti felvezetőt is megnézni, itt ugyanis a zenészek a videojátékokhoz fűződő saját viszonyukról mesélnek, és nem egy aranyköpés hangzik el ezekben a blokkokban. Ha szeretitek a Honeybeast zenéjét, és lehetőségetek van támogatni őket, akkor az alábbi bannerekre kattintva 2500 vagy 4000 forinttal tudtok hozzájárulni a munkájukhoz.

A Honeybeast után 20:00-tól Apey követezett, aki egy meghitt hangulatú, sokszor meglehetősen érzelmes koncertet adott végtelenül aranyos kutyusával az oldalán. Ha tetszett, amit láttatok, akkor őt is bátran támogassátok, 2500 és 4000 forintos támogatói, illetve extra jófejség linkjei az alábbi bannereken keresztül érhetők el. 

22:00 Nigel Stately zárta az estét, a közkedvelt DJ pedig fergeteges klubhangulatot varázsolt a stúdióba, és a képernyőkön keresztül mindenki otthonába is. Természetesen Nigel Statelyt is támogatni tudjátok egészen április 11-ig az alábbi bannerekre kattintva, illetve az ő koncertje is korlátozások nélkül visszanézhető bármikor.

A további programot itt éritek el:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)