Bármikor újranézheted a Carson Coma és Sena Dagadu Absolut LIVE rAID koncerjeit

|

Tegnap lepörgött az első két ingyenes Absolut LIVE rAID koncert, a livestreamek pedig természetesen fenn maradnak a GameStar YouTube-csatornáján.

Tegnap este elstartolt az Absolut LIVE rAID, a GameStar ingyenes koncertsorozata. 18 órakor kezdődött a legelső adás, majd 20 órakor már a második koncert (és annak felvezetőműsora) pörgött a csatornán. Rengetegen voltatok kíváncsiak ezekre a livestreamekre, de nyilván akadt olyan rajongó is, aki ezekben az időpontokban nem tudott képernyő elő ülni.

Nincs azonban ebben az esetben sem semmi gond, ugyanis az Absolut LIVE rAID livestreamek korlátozások nélkül visszanézhetők a jövőben is, bármikor megismételhető vagy pótolható tehát a koncertélmény. 

Az ingyenes Absolut LIVE rAID koncertsorozatot a Carson Coma előadása nyitotta tegnap, az ő koncertjüket alább találjátok, a hívogató Play gombra bökve pedig már indul is a buli. Ha szeretnétek támogatni a fellépőket, akkor ezt egészen április 11-ig megtehetitek, a streamek alatti két bannerre kattintva - ahogy ezeken is olvasható, kétféle "jegytípus" létezik, így 2500 vagy akár 4000 forinttal is támogathatjátok kedvenceiteket. Fontos, hogy a befolyt összegek 100%-ban a zenészekhez kerülnek. 

A Carson Coma után Sena Dagadu állt tegnap a mikrofon elé, és ő is egy fergeteges koncerttel örvendeztette meg az ingyenes Absolut LIVE rAID koncertsorozat nézőit. Mondanunk sem kell, hogy Sena fellépése is visszanézhető bármikor, illetve őt is támogathatjátok egészen április 11-ig, az alábbi bannerekre kattintva tudjátok megvenni a 2500, illetve 4000 forintos támogatói- és extra jófejség jegyeket.

Természetesen továbbra sem állunk le, jönnek az új koncertek egészen vasárnapig minden egyes nap. A hét további programját alább láthatjátok:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)