Ma este The Carbonfools, Hősök + TKYD és Pixa koncert élőben nálunk!

|

18:00-kor, a The Carbonfools koncertjével nyitjuk meg az Absolut LIVE rAID harmadik napját - kövessétek élőben!

Egy újabb fergeteges fesztiválnapot tudhatunk magunk mögött (ebben a cikkben össze is foglaltuk nektek), de már robog is tovább az Absolut LIVE rAID bulivonata, melynek következő megállójában ismét három remeknek ígérkező koncertélmény vár ránk. A The Carbonfools nyitja a sort, utánuk a Hősök lép színpadra a vendégelőadó TKYD társaságában, és végül az estét Pixa produkciója koronázza meg. Róla és a többi fellépőről minden lényeges tudnivalót megtaláltok itt, és akár az eddigi munkásságukba is belehallgathattok, mielőtt becsatlakoznátok az élő adásba.

Ma is 18:00-tól várunk mindenkit a GameStar YouTube-csatornáján, ahol a The Carbonfools koncertjét megelőzően pre-show és kvíz kombinációjával fogunk bemelegíteni. Félórával később, tehát 18:30-kor már tényleg az együttesé a színpad, a műsor követéséhez mindössze rá kell nyomnotok az alábbi videóra. Közvetlenül alatta találjátok azokat a bannereket, amelyekre kattintva 2500, vagy ha extra jófejek akartok lenni, 4000 forinttal tudjátok támogatni az előadókat.

20:00-kor visszatér egy második (és ma este már az utolsó) alkalommal a pre-show, természetesen a kvíz sem marad el. 20:30-kor pedig igazodva a menetrendhez máris jön a Hősök, néhány szám erejéig pedig csatlakozik a bandához TKYD is. Élő fellépésüket a lenti videót elindítva nézhetitek meg, a támogatás pedig az eddigiekhez hasonló rendszerben zajlik, azaz az alábbi bannerek valamelyikére bökve a rajta szereplő összeggel fejezhetitek ki az előadók iránti megbecsüléseteket.

Ne menjetek sehova a második koncert végeztével, mert 22:00-kor már Pixa néz veletek farkasszemet az OMC stúdiójában felszerelt kamerán keresztül. Élvezzétek velünk együtt a produkcióját erre a videóra kattintva. Támogatni a lenti bannerek bármelyikére kattintva tudjátok. Ezen a ponton fontos kiemelnünk, hogy a teljes összeget az előadók kapják meg.

A hét további programját alább láthatjátok:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)