Ne feledd, április 11-ig támogathatod az Absolut LIVE rAID fellépőit

|

Még nem késő, ha esetleg utólag szeretnél segíteni az ingyenes Absolut LIVE rAID zenei fesztiválon játszó zenészeknek és bandáknak.

Az Absolut LIVE rAID, vagyis a GameStar ingyenes online zenei fesztiválja alatt megmutattátok, hogy mi gamerek és a zenészek tényleg egy térből valók vagyunk, rengetegen néztétek a koncertek livestreamjeit, és közületek nagyon sokan úgy érezték, szeretnék támogatni is az ezeken fellépő előadókat. Erre kétféle módotok volt: 2500 forintos támogatói jegyet és 4000 forintos extra jófejségi jegyet lehetett vásárolni - a befolyt összegek 100%-ban a zenészekhez kerülnek.

A koncerteket már magunk mögött hagytuk (persze a streamek továbbra is visszanézhetők a GameStar Hungary YouTube csatornán), de a támogatási lehetőségek egészen április 11-ig élni fognak, szóval még több mint egy hetetek van arra, hogy támogathassátok kedvenceiteket. 

Mi egyébként anyira imádtuk ezt a négy napot, hogy egyszerűen nem hagyhattuk ki a lehetőséget arra, hogy egy rövidke after videóval emlékezzünk vissza ezekre a zseniális produkciókra. 

Az egyes jegytípusokat ide kattintva találjátok meg tematikusan a koncertek szerint rendszerezve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)