Nézd meg bármikor az Absolut LIVE rAID koncertjeit, és támogasd a fellépőket!

|

Minden koncert ingyenes, de egészen április 11-éig támogathatjátok az Absolut LIVE rAID keretében fellépő kedvenceiteket.

A múlt hét végén lezajlott a GameStar online zenei fesztiválja, az Absolut LIVE rAID, melynek keretében tíz előadó lépett fel, a koncerteket pedig YouTube csatornánkon élőben követhettétek csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap.

Az OMC-nek köszönhetően kiváló minőségben élvezhettük a műsort - aki lemaradt, utólag is meggyőződhet erről, a felvételek ugyanis továbbra is elérhetők YouTube csatornánkon.

Ráadásul még utólag is lehetőségetek van arra, hogy kifejezzétek elismerésetek a fellépő zenekaroknak, egészen április 11-éig vehettek virtuális koncertjegyet, erről bővebben ide kattintva olvashattok. Végtelenül egyszerű és kényelmes megoldás ez az OTP Simple Pay alkalmazásával, tényleg két kattintással már meg is van az egész, ráadásul a támogatás teljes egészében az előadókhoz kerül, és a koncerteket látva abszolút megérdemlik a lootot.

Ha visszahallgatnátok a Carson Coma, Sena Dagadu, a Honeybeast, Apey, Nigel Stately, a The Carbonfools, a Hősök + Tkyd, Pixa, a Blahalouisiana vagy a Killakikitt show-ját, akkor:

  • Kattintsatok ide a teljes Absolut LIVE rAID lejátszási listáért és válasszatok koncertet
  • A koncertvideó leírásában megtaláljátok a támogatói jegyek linkjeit, arra kattintva azonnal tudtok jegyet váltani egészen április 11-ig (a videókon látható QR kódok beolvasásával is megtehetitek ezt
  • Élvezzétek a zenét, és osszátok meg másokkal is az élményt!

Reméljük, hamarosan a közönség soraiban tombolhatunk majd, addig viszont a legtöbb, amit tehettek a magyar zene megmentése érdekében (a fentieken túl), hogy lemezt és ajándéktárgyakat (pólókat, bögréket, stb.) vesztek, rátapadtok a streamingre, és kedves szavakkal bátorítjátok azokat, akiknek a mindennapokban sokat köszönhettek.

Köszönjük a fellépők nevében is az eddigi támogatásokat, vigyázzatok magatokra, egymásra, hogy mind együtt bulizhassunk, ha végre lesznek élő fesztiválok. Addig tartsuk életben a zenét így, közös erővel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)