Nézd vissza bármikor a The Carbonfools, a Hősök + TKYD és a Pixa koncerteket

|

Az Absolut LIVE rAID harmadik napjának livestreamjei is visszanézhetők a GameStar Hungary YouTube-csatornán.

Egyszer minden jónak vége szakad, ma eljutottunk az Absolut LIVE rAID negyedik, egyben utolsó napjához, az esti koncertek után azonban még bőven van időtök visszanézni a tegnapi, harmadik koncertnap adásait, ezeket alább találjátok meg. 

Ne felejtsétek el, hogy egészen április 11-ig lehetőségetek van támogatni a fellépő elődókat. A koncertek ugyebár teljesen ingyenesek, de ha szeretnétek, 2500 forintos támogató, vagy akár 4000 forintos extra jófejségi jegyeket vásárolhattok. A befolyt összegeket 100%-ban a zenészek kapják meg.

Az ingyenes Absolut LIVE rAID koncertsorozat utolsó előtt napját a The Carbonfools nyitotta 18 órakor, egy pörgős bulival. A srácok előadása fergeteges volt, erről meggyőződhettek azok, akik élőben nézték a streamet, de természetesen eztán is bármikor újranézhetitek az adást, bármiféle korlátozások nélkül. Amennyiben lehetőségetek van rá, az alábbi bannerekre kattintva 2500 vagy 4000 forinttal tudjátok támogatni a zenekart.

20:00-kor a Hősök követték a The Carbonfoolst, hozzájuk pedig Tkyd csatlakozott vendégelőadóként. Ha lemaradtatok az adásról, és be szeretnétek pótolni, vagy esetleg repetáznátok, és újra át akarjátok élni az egész show-t, akkor alább bátran nézzétek újra a livestreamet. A Hősöket is támogatni tudjátok a lenti bannerekre kattintva. 

Végezetül 22:00-kor már Pixa zárta az Absolut LIVE rAID harmadik napját, a népszerű DJ igazi klubhangulatot varázsolt a stúdióba és persze otthon a képernyők elé. Ezt az adást a YouTube Content ID rendszere egyelőre letiltotta egy dalrészlet miatt, de már dolgozunk az ügyön, hamarosan újra elérhetővé válik majd a stream, így ezt a koncertet is vissza tudjátok majd nézni. Április 11-ig pedig Pixát is támogathatjátok az alábbi jegybannerekre kattintva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)