Hirdetés

A Hexlands egy magyar városépítős stratégia, ami végtelen újrajátszást ígér

|

Olyan videojátékok inspirálták, mint a Dorfromantik és a Civilization széria.

Hirdetés

Nemcsak a magyarításokkal, hanem a magyar fejlesztésű játékokkal is előszeretettel foglalkozunk, és szerencsére mindig van mivel: az elmúlt hónapokban olyan alkotásokról olvashattatok nálunk, mint a Chicken Police fejlesztőinek újdonsága, a RetroSpace, a már konzolokra is megjelent horror, a Remorse: The List, a magyar Dark Soulsként emlegetett Mandragora, a NeocoreGames-nél frissülő King Arthur: Knight's Tale vagy éppen a Kite Games által készített csapatalapú RTS, a The Valiant

A változatos listához most újabb nevet adhatunk hozzá, Udvari Tibor ugyanis a Portgate Studios képében dolgozik a Hexlands című körökre osztott városépítős stratégián.  

Hirdetés

A roguelike elemekkel megfűszerezett, középkorban játszódó, békés hangulatú projektben véletlenszerűen generált és különböző hangulatú szigeteken kell telepesdit játszanunk, és kiterjesztenünk a birodalmunkat minél messzebbre. Csakhogy a körülmények egyre nehezebbé válnak, szóval sok múlik azon, hogyan gazdálkodunk a nyersanyagokkal, alkalmazkodunk a körülményekhez és tervezünk előrelátóan, ugyanis minden körben építeni kell valamit. A készítő magas fokú újrajátszhatóságot, személyre szabható játékstílust, speedrun és sandbox módot, valamint ranglistákat is ígér, a hatszög-alapú játéktér pedig ismerős lehet többek között a játék ihletforrásaként szolgáló Dorfromantikból is. Íme az első trailer: 

A Hexlands várhatóan 2023 végén fog megjelenni PC-re (a Steamen), a közlemény alapján pedig megnyugodhatnak a hazai játékosok, lesz benne magyar szöveg. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)