Hirdetés

A magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale napokon belül új tartalmakat kap

|

A játék első, The Chained God nevű frissítése nem csak hibajavításokat hoz.

Hirdetés

Április végén megérkezett a hazai NeocoreGames legújabb játéka, a King Arthur: Knight's Tale, amely műfajváltást hozott a szériába, és immáron taktikai RPG-ként igyekezett bizonyítani, hogy az Artúr-mondakörnek jól áll a körökre osztott sötét fantasy. A csapat újdonsága a hibái ellenére megérdemli a bizalmunkat, hiszen jó pár órányi játékidőt tartogat, ráadásul hamarosan még több tartalommal bővül az alapjáték felhozatala, ugyanis rohamtempóban közeleg a Knight's Tale első nagy frissítése. 

Ahogyan azt a fejlesztők a Steamen beharangozták, június 23-án élesedik a The Chained God névre keresztelt update, amely igyekszik balanszolni a nehézséget és a közösség által jelzett hibákat javítani, de még izgalmasabb az, hogy mit ad hozzá a játékhoz pluszban.

Hirdetés

A patch egyrészt magával hoz egy minikalandot, amelynek keretében megtudhatjuk, hogyan sikerült Balornak, a fomoriak szörnyűséges istenkirályának kiszabadulnia az őt megkötöző láncokból. Másrészt átszabja az Endgame-tartalmakat, amelynek struktúrája a szezonos megoldást fogja követni. Mindegyik szezonos frissítés egy új ellenséges frakcióra fókuszál majd, a mostani a fomoriakra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Endgame több tucat pályából fog állni (akárcsak a jelenlegi iterációban), amelyek közül tizenkettő a fő antagonista frakciója ellen irányul. Mindezek mellett szezonális valutát is lehet majd keresni, amit egyedi jutalmakra, bájolásokra, erősítőkre lehet beváltani. A Neocore azt is elárulta, hogy a The Chained God tartogat egy meglepetésvendéget is, aki sokak számára ismerős lehet, de nem árulják el a kilétét, fedezze fel mindenki magának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)