Hirdetés

A Magyar népmesék hangulatát idéző játékban elevenedik meg hazánk folklórja

|

A Behind the Beyond ráadásul egy olyan műfajú alkotás lesz, amilyennel manapság nem túl sűrűn találkozni.

Hirdetés

A klasszikus magyar rajzfilmek között is kiemelkedőnek számít a Magyar népmesék, amelynek megszületésében óriási szerepet játszott az idén tavasszal elhunyt Jankovics Marcell is. A népszerű sorozat nemcsak azért tekinthető különlegesnek, mert a magyar folklór kapta benne a főszerepet, hanem azért is, mert egyedi látványvilágával remekül és néha egészen humorosan tálalta a nézőknek a tanulságos népmeséket.

Hirdetés

Talán akad is köztetek olyan, aki elgondolkodott már azon, milyen lenne videojátékként a Magyar népmesék. Nos, a magyar Sugarpunch Games csapatának köszönhetően nem kell többet a képzeletünkre hagyatkoznunk ebben a témában, ugyanis Behind the Beyond című játékuk a magyar folklór világába kalauzolja el majd a játékosokat, a kaland látványvilága pedig egyértelműen a klasszikus rajzfilmsorozatot idézi.

A Behind the Beyond egy manapság igencsak ritkának számító point and click játékmenetet kínál, amit szerepjátékos elemekkel fűszereznek meg a fejlesztők. A történet főhőse Jánoska lesz, akinek fejleszthetjük majd tulajdonságait, de várnak ránk még mellékküldetések is, sőt több befejezése is lesz a mesének. Jelen állás szerint sajnos nem magyar szinkronnal érkezik a játék, de azért magyar felirat lesz, a zenékért pedig a Kerekes Band felel.

Már elérhető a játék Steam-oldala, és a tervek szerint hamarosan indul a Kickstarter-kampány is, szóval, ha felkeltette az érdeklődéseteket a srácok alkotása, akkor mindenképp érdemes figyelemmel követni a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)