Hirdetés

Bemutatkozik a magyar fejlesztésű The Valiant egyik játékmódja

|

Kooperatívan átélhető kihívásokat is kínál a Kite Games új játéka.

Hirdetés

A Kite Games neve ismerősen csenghet azok számára, akik játszottak a S.W.I.N.E. HD Remasterrel vagy a Sudden Strike 4-gyel, hiszen mindkettő projektet a budapesti csapat követte el. Legújabb játékukkal nagyot álmodtak és a THQ Nordic támogatásával az ötödik keresztes háború idejére, a Szentföldre repítenek minket vissza, hogy a harcedzett főhőst irányítva megfékezzük árulóvá lett egykori fegyvertársát egy nagy hatalmú ereklye megszerzésében.

Az első körben PC-re, majd később konzolokra is érkező és a bázisépítés helyett inkább a taktikázásra építő The Valiant masszív kampányt fog kapni, emellett viszont lesznek benne változatos többjátékos módok: az egyik most be is mutatkozik közülük.

Hirdetés

A Last Man Standing egy kooperatív kihívást kínáló játékmód lesz. "Használd ki hőseid képességeit és tehetségét, óvakodj az ellenség speciális támadásaitól, és ami a legfontosabb: próbáld meg életben tartani a társaidat!" - szól a fejlesztők felhívása, amely arra is felhívja a figyelmet, hogy a tárgyakat felhasználva előnyre tehetünk szert és itt a vereség egyébként is csak átmeneti. Az  alábbi videónak köszönhetően belekóstolhatunk, hogy pontosan mi is lesz ez a játékmód: 

A The Valiant megjelenése október 19-én várható PC-re (Steam, Epic Games Store, GOG), később pedig befut majd PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)