Hirdetés

Cyberpunk 2077 utánérzésű magyar játék készül, szinkront is kapni fog

|

Magyar szinkronnal felvértezve érkezik a LiFE.

Hirdetés

Nemrég Mürkl Márió vette fel velünk a kapcsolatot, hogy beszámoljon saját fejlesztésű videojátékáról. Mi pedig kifejezetten szeretünk nektek magyar projektekről mesélni, így természetesen ezt a kínálkozó lehetőséget sem szalasztottuk el arra, hogy ismételten így tegyünk.

Márió egy korábbi projektjéről, a HYDE-ről már írtunk március elején, most viszont egy másik játékról lesz szó.

Hirdetés

A LiFE (munkacímről van szó, így ez menet közben még változhat) egy nyílt világú cyberpunk akciójáték lesz, ami nem csak angol, hanem magyar szinkront is kapni fog majd. Steames adatlapja egyelőre még nincs, korai szakaszában jár csak a fejlesztés, de így is tudunk már belőle mutatni egy bejelentő előzetest.

Külön említést érdemel egyébként a trailer alatt hallható ezen, ami a Billy Idol-féle 1983-as Rebel Yell remek feldolgozása. Már csak ezért is érdemes rábökni a Play gombra, de persze a lényeg maga a játék, ami egészen jól néz ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)