Hirdetés

Döbbenetesen olcsón juthattok egy magyar kalandjátékhoz, amit egyetlen fejlesztő készített

|

A HYDE nem csak ötletes, de meglehetősen jól is néz ki.

Hirdetés

Mürkl Márió teljesen egyedül fejlesztett egy Unreal Engine 4-es, puzzle elemekkel dúsított kalandjátékot, ami immár bárki számára elérhető a Steamen. A HYDE ráadásul meglehetősen olcsón, mindösszesen 2,89 euróért vásárolható meg.

A játékban egy Torque nevezetű ex-katonát fogunk irányítani, aki meglehetősen depressziós, és vissza szeretne menni a hadseregbe.

Hirdetés

Súlyos fejfájás tör rá, később pedig ősi romok között ébred, amik tele vannak különböző fejtörőkkel. Innen kell valahogyan kijutnia. Hősünk nem csak egy hétköznapi lőfegyverrel, hanem egy kinetikus puskával is rendelkezik, utóbbi segítségével képes mozgatni a különféle tárgyakat - ez a mechanika értelemszerűen fontos lesz a puzzle játékelemeknél is.

Mindig örömünkre szolgál, ha egy magyar fejlesztésről számolhatunk be nektek, és a jövőben is arra biztatunk benneteket, hogy bátran írjatok a gso@gamestar.hu-ra, ha esetleg ti magatok készítettetek egy videojátékot!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)