Hirdetés

Ebben a magyar játékban robotok mentik meg az emberiséget

|

A Terraforming Earth egy puzzle platformer, amely végtelen szórakozási lehetőséget tartogat.

Hirdetés

Idén januárban rajtolt el a Lost Robots játékának Early Access változata a Steamen, a Terraforming Earth pedig az elmúlt hónapok során rengeteget bővült és fejlődött. Elérkezett az idő, hogy elhagyja a korai hozzáférést, ennek örömére pedig nem csupán 15 százalékkal olcsóbban lehet beszerezni ezt a magyar projektet, de a mi figyelmünket is felkeltette. 

A Terraforming Earth érdekes ötletre épül: három mókás robot áll a középpontjában, akikkel nem kisebb feladatot kell végrehajtanunk, mint a földi élet helyreállítását.

Hirdetés

Ez egy olyan roguelike puzzle platformer, amely minden alkalommal új helyzeteket teremt, hogy így fejlessze a kreatív problémamegoldó képességeinket. Más puzzle játékokkal szemben, amelyeknek van befejezése, a Terraforming Earth-ben egy puzzle tervező MI gondoskodik róla, hogy minden pálya új és egyúttal érdekes is legyen.

A fejlesztők több mint két évet töltöttek az algoritmus tökéletesítésével, állításuk szerint mindegyik szint garantáltan megoldható (akinek sikerül találnia megoldhatatlant, annak 100 dollár üti a markát), a pályákat pedig értékelni is tudják a játékosok. 

Bár végtelen számú pálya van, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet teljesíteni a játékot. Az egyik lehetséges győzelem (a könnyebbik) az, hogy sikerül terraformálni a Földet, míg a másik (a nehezebb) az, hogy találjuk meg a földi élet rejtélyes eltűnésének okát.

A Terraforming Earth egyedül és barátokkal is játszható a helyi co-op módnak köszönhetően, de akár az interneten keresztül, a Steam Remote Play-jel is találhatunk pajtásokat hozzá. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)