Hirdetés

Egy őrült élőszereplős akciójátékot hozott PC-re egy magyar indie csapat

|

A New Idea Games csapata egy innovatív FMV-vel készül.

Hirdetés

Az SOV 1 és SOV 2 után egy új FMV-vel érkezik a New Idea Games, amely annak idején projekt egy zéró költségvetésű, egyszemélyes kalandként indult egyetlen GoPro Hero Classic kamerával. A már lényegesen komolyabb produkcióként értelmezhető Hijacker Jackben egy influenszert alakítunk, akinek veszélyben az élete, és túlélése rajtunk múlik. Az alkotók Fülöp-szigeteken, majd Máltán, Angliában és Magyarországon is forgattak jeleneteket, 

A történet során izgalmas, egzotikus helyszíneket látogathatunk meg (a fenti forgatási helyszínekből ez azért kikövetkeztethető volt), autós üldözésekben vehetünk részt, FPS akciójelentekben lövöldözhetünk, és parkour szituációkat izgulhatunk végig. A történetet döntéseink befolyásolják, így négy különböző befejezést érhetünk el.

Hirdetés

A Hijacker Jack már megjelent Androidos készülékekre, és az ottani sikerekre való tekintettel a stúdió úgy döntött, hogy Steamre is kihozzák. Megjelenésekor kedvezményes áron lehet majd letölteni, de a 15 dolláros induló ár sem kifejezetten súlyos.

A Hijacker Jack megjelenése 2020. december 8-án várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)