Hirdetés

Ekkor érkezik a King Arthur: Knight’s Tale korai hozzáférésű változata

|

Novemberben összegyűlt rá a pénz, év elején már jön is az Early Access verzió.

Hirdetés

Még a Van Helsing játékok és a Warhammer 40,000: Inquisitior - Martyr előtt a magyar NeocoreGames a 2009-es King Arthur játékkal tette fel magát a játékipar térképére, amely a DLC-k mellett három évvel később kapott egy teljes értékű folytatást is. A csapat legújabb projektjével visszatér a gyökerekhez és a közösségi finanszírozás segítségével újból bővíti a King Arthur-univerzumot, a kívánt összeg pedig össze is jött a Kickstarteren, sőt, plusz mérföldköveket is sikerült elérni, így bekerül a PvP mód is. 

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk a játék kipróbálására sem, ugyanis a Neocore bejelentette, hogy a King Arthur: Knight's Tale Early Access változata 2021. január 12-től lesz elérhető a Steamen. A fejlesztők szerint a korai hozzáférés lehetővé teszi számukra, hogy kéz a kézben dolgozzanak együtt a játékosokkal, és a közösségtől kapott visszajelzések alapján formálják a projektet. Az Early Access időszak várhatóan néhány hónapig fog tartani, rendszeres tartalomfrissítésekkel készülnek. 

A teljes kiadás 2021 elején várható először PC-re, majd később PlayStation 5-re és Xbox Series S-re/X-re is. Ti élni fogtok a korai hozzáféréssel vagy megvárjátok a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)