Hirdetés

Előzetesen a magyar fejlesztésű No More Light

|

Újabb részletek derültek ki a mindössze két ember által fejlesztett posztapokaliptikus kalandról, amiket egy hangulatos trailer is kiegészít.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk a No More Lightról, melyet a magyar Para Creative csapat fejleszt, és kifejezetten hangulatos kalandnak tűnik. Most újabb részletekkel jelentkeztek az alkotók, hogy pontosan mire számíthatunk történet és játékmenet terén, ráadásul mozgás közben is megcsodálhatjuk, milyen hangulata lesz a játéknak.

Hirdetés

A fejlesztők hangsúlyozzák, hogy a No More Lightban a túlélésen lesz az igazi hangsúly, ugyanis az idegen civilizáció által leigázott földön minden hiba az életünkbe kerülhet. Ezt az elkeseredett hangulatot szeretné elmélyíteni az is, hogy nem állíthatjuk a nehézségi szintet, memorizálnunk kell a pályát (ugyanis nem lesz kapaszkodónk a térképen), és komolyan meg kell küzdenünk minden erőforrásért.

A fejlesztők azt ígérik, hogy több mint 100 különböző felszerelés áll majd a játékos rendelkezésére, hogy azokat felhasználva növelje az esélyét az életben maradásra. Ezek között lesznek fegyverek, elsősegélycsomagok, fényforrás, ruhadarabok, szerszámok és sok egyéb hasznos holmi.

Az túlélési esélyeinket nagyban javítja, ha odafigyelünk az időjárásra, mely kulcseleme lesz a No More Lightnak. Emellett sor kerül majd úgynevezett "rajzásokra" is, melyek következtében az időjárás és űrlény ellenfeleink valamilyen szinten összekapcsolódnak, ez pedig kihatással lesz az éppen aktuális helyzetünkre.

Korábban már kaptunk képeket a játékról, ami alapján kifejezetten jól nézett ki, most azonban egy kis előzetesen is megcsodálhatjuk, hogy mit hozott ki a magyar csapat az Unreal Engine 4-ből:

Ha megtetszett a No More Light, és szeretnétek egy hazai csapatot támogatni, akkor erre a Patreonon keresztül lehetőségetek van, a projektről részletesen pedig a játék honlapján olvashattok.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)