Hirdetés

Gyönyörűen fest a Budapest második világháborús ostromát bemutató magyar játék

|

Új motort kapott, és csodásan néz ki a Budapest Ostroma 1944-45.

Hirdetés

Hosszú ideje készül már a Budapest Ostroma 1944-45, a második világháborús magyar játék első képei még 2019-ben kerültek fel a hozzá tartozó Facebook-oldalra. A fejlesztés ráadásul újraindult, az eredetileg Men of War: Assault Squad modként megálmodott játék alatt immár az Unreal motor duruzsol, a napokban pedig megkapta első komolyabb bemutató videóját, illetve az alábbi fejlesztési naplót.

A Budapest Ostroma 1944-45 mögött egyetlenegy személy áll, a projektet nem támogatja semmiféle stáb, már csak ezért is különösen figyelemreméltó az alábbi videó.

Hirdetés

Értelemszerűen lassan halad a munka, de a játék az első fejlesztési napló alapján annyira jól fest, és olyan remekül ragadja meg a Népszínház környékét, hogy örömmel várunk rá addig, ameddig kell. 

A játék hivatalos Facebook oldalán találtok egy halom képet is a Budapest Ostroma 1944-45-ről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)