Hirdetés

Hamarosan konzolokra is megjelenik a magyar horrorjáték, a Remorse: The List

|

A Feardemic egyszerre szolgált jó és rossz hírrel is a portokat váró játékosoknak.

Hirdetés

Tavaly áprilisban számoltunk be róla, hogy milyen lett a Magyarországon játszódó túlélőhorror, a Remorse: The List, amely olyan klasszikusokat idézett meg, mint a Silent Hill, a Resident Evil vagy éppen a F.E.A.R. A hazai DeppreSick Team alkotása az indie műhelyekben készült horrorjátékok kedvelőit célozta meg, azoknál pedig sikerrel is járt, noha első körben csak PC-n. 

Pár hónappal később arról írtunk, hogy várhatóan októberben látogathatunk majd el a hátborzongató Hidegpusztára Xbox és PlayStation konzolokon, valamint Nintendo Switchen, de ez végül nem következett be. Nemrég jelentette be a játékot kiadó Feardemic, hogy az említett platformok tulajdonosai mikor számíthatnak arra, hogy megkapják a maguk horroradagját. 

Hirdetés

A Remorse: The List már a héten, pontosabban szólva február 23-án meg fog jelenni Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, továbbá Nintendo Switchre is, ahogyan arról az alábbi trailer is hírt ad. Ráadásul ezek a változatok már alapból tartalmazni fogják a játék első DLC-jét, szóval majdnem teljes az öröm:

Csak azért nem teljes, mivel a PlayStation-konzolokra biztosan nem fognak megérkezni a héten, sőt. A Feardemic egy felhasználói kérdésre reagálta, hogy a PS4-es és PS5-ös verziókat elhalasztották, valamikor az idén fognak megérkezni, de a konkrét dátum nem derült ki. A kiadó azt is egyértelművé tette, hogy ne keressük a Game Pass szolgáltatásban a játékot, mivel nem fog bekerülni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)