Hirdetés

Hamarosan te is kipróbálhatod a magyar fejlesztésű, Baldur's Gate-szerű RPG játékot

|

A hazai Black Geyser: Couriers of Darkness projekt komoly közösségi támogatást kapott, így hamarosan elmerülhetünk egy új fantasy világban.

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt már örömmel újságoltuk nektek, hogy egy magyar csapat sikeresen összeszedett némi pénzalapot saját, klasszikus RPG-je felépítéséhez. A Black Geyser: Couriers of Darkness megkapta az erőforrásokat, és a srácok azóta is lendületesen dolgoztak a projekten. A munka gyümölcsét hamarosan ti is megízlelhetitek: a játék Early Access verziója augusztus 26-án megjelenik majd Steamen.

A Black Geyser egyébként az eltelt években egy apró indie RPG-ből egy méretes projektté nőtte ki magát. A srácok 60 órás élményt ígérnek, 300 ezer szónyi dialógussal, valamint egy hatalmas, beutazható világgal, 5 játszható fajjal, 13 kaszttal.

Hirdetés

Mivel a játékot az olyan klasszikusok ihlették, mint a Baldur's Gate és az Icewind Dale, a harcrendszer sokaknak ismerős lesz: valós idejű csatákat kapunk, ahol a taktikázás kedvéért megállíthatjuk majd az akciót.

A fejlesztőcsapat egy új trailerrel és képekkel megdobott minket, hogy legyen min csámcsognunk az augusztusi megjelenésig:

Ti ki fogjátok próbálni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)