Hirdetés

Íme egy friss magyar alkotás a point and click kalandjátékok szerelmeseinek

|

A Falcon City rajzfilmes grafikával és a műfaj klasszikusait idéző játékmenettel igyekszik a képernyő elé szegezni minket.

Hirdetés

Egy időben óriási népszerűségnek örvendtek azok a kalandjátékok, amelyekben mindössze az egerünkre volt szükség ahhoz, hogy mozgassuk a pályákon karakterünket, tárgyakat használjunk, vagy éppen csevegjünk az NPC-kkel. Manapság viszonylag kevés ilyen alkotással találkozni már, és ezért kifejezetten hiánypótló lehet a Falcon City nevű alkotás.

Hirdetés

A játékon még az egyetemi évei során, a barátnőjével együtt kezdett el dolgozni Illés Dániel, ám végül leállt projekt fejlesztése. Tavaly ősszel viszont ismét elővették azt, és a szintén magyar Likely Games segítségével sikerült is befejezniük a munkát, így június elején már meg is jelenhetett a Steamen a klasszikus point and click kaland.

A Falcon City főszereplője egy cinikus detektív, Kurt Tracker, aki nem mellesleg egy nyúl, és egy bűnözőkkel teli városban tevékenykedik, így a nyomok keresése és a különböző rejtélyek megoldása szerves részét képezik a játékmenetnek. A játék hangulatán egyébként elég sokat dobnak a kézzel rajzolt grafikai elemek, az angol szinkron, az egyedi zenék, illetve az is, hogy több befejezése lehet kalandunknak.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)