Hirdetés

Ingyen kipróbálhattok egy ígéretes magyar fejlesztésű szerepjátékot

|

A teljes kalandra még várni kell egy picit, de már most bárki belekóstolhat a GOG kínálatát böngészve.

Hirdetés

Számos kiváló játékot találunk a GOG.com virtuális polcain, ahova bizony nem helyeznek ki akármilyen címet, hiszen az oldal üzemeltetői elég komoly mértékben szűrik a különböző fejlesztőcsapatok munkáit. Így pedig értelemszerűen még inkább örömteli dolog, amikor egy magyar fejlesztésű kalandnak sikerül helyet találni az áruházban.

Hirdetés

A Vagrus - The Riven Realms egy stratégiai elemekkel megfűszerezett szerepjáték, ami egy elég komor fantasyvilágban játszódik. A játékos egy úgynevezett vagrus szerepét tölti be, aki egy karaván élén, társaival együtt járja a különböző frakciókkal, érdekes karakterekkel és természetesen mindenféle veszéllyel teli kontinenst. Ráadásul számos döntésünk hatással van társainkra és a minket körülvevő világra, ami általában kifejezetten izgalmassá tud tenni bármilyen játékot.

A magyar Lost Pilgrims Studio díjnyertes játéka később teljes egészében elérhető lesz a GOG kínálatában, azonban már most felkerült a kaland prológusa, amit teljesen ingyenesen le lehet tölteni innen.

Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)