Hirdetés

Jön az Elasto Mania Remastered, Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is megjelenik

|

Gyerekkorunk számtechóráinak sztárja visszatér, Remastered verziót kap a legendás Elasto Mania.

Hirdetés

Már májusban is nosztalgikus húrok pendültek meg a szívünkben, mikor arról írhattunk, hogy Steamre is megjelenik általános iskolás számtechóráink kedvenc magyar játéka, vagyis az Elasto Mania. A retro csoda most pedig végre konzolokra is ellátogat egy Remastered kiadás formájában.

Gyakorlatilag minden lehetséges platformra érkezik az Elasto Mania Remastered, hiszen a játék megjelenik PlayStation 5-re, PS4-re, Xbox Series X-re és S-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre és persze PC-re is.

Hirdetés

A játék mögött álló csapat kifejtette, hogy ez az új kiadás lesz az eddigi legtökéletesebb változat, ami nemcsak a steames játék összes fejlesztését tartalmazza, hanem ki is egészíti azokat teljesen új assetekkel. Fontos megjegyezni, hogy a Remastered verzió teljesen ingyenesen elérhető lesz azok számára, akik korábban Steamen megvásárolták a PC-s kiadást. Szép gesztus ez a fejlesztőktől, nem mindenki szokott ennyire gavallér lenni. 

A zárt konzolos bétatesztre már most jelentkezni tudtok erre a linkre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)