Hirdetés

Könnyed logikai kalandokat kínál a magyar fejlesztésű Regrowth

|

Kis hazánk egy fejlesztője egyszerűnek tűnő, mégis sok gondolkodást igénylő alkotással lepett meg minket.

Hirdetés

Van olyan, hogy az ember a grandiózus szerepjátékok és pörgős, vérben tocsogó lövöldék után könnyedebb játék után vágyik, ilyenkor pedig általában előkerülnek azok az alkotások, amelyek nem igénylik a figyelmünket hosszú órákon keresztül. Leginkább ez utóbbi kategóriába tartozik a Regrowth című játék is, amit ráadásul egy magyar játékfejlesztőnek köszönhetünk, és már ki is próbálhatunk.

Hirdetés

Udvari Tibor műve egy letisztult, egyszerű látványvilágot nyújtó kaland, ami a barátságos külső ellenére bizony elég komoly kihívásokat nyújtó fejtörőket kínál. A Regrowth-ban az a feladatunk, hogy ismét zöldellő hellyé varázsoljuk a különböző szigeteket, ám a pályák eltérő formái és a szeszélyes időjárás miatt ez nem mindig egyszerű, ráadásul az eszköztárunk is változó az elemekből épül fel. A sikerhez tehát nemcsak jó logika kell, hanem az is fontos, hogy ügyes stratégák legyünk.

A 22 nyelven, köztük természetesen magyarul is elérhető játék már kapható a Steamen, és a tervek szerint még idén szeptemberben megjelenik Androidra és iOS-re is.

Hogy tetszik? Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)