Hirdetés

Konzolokra is megjelenik a magyar horrorjáték, a Remorse: The List

|

A Feardemic bejelentette, hogy mikor jön új platformokra a Magyarországon játszódó túlélőhorror.

Hirdetés

Igazán hiánypótló a DeppreSick Team alkotása, a Remorse: The List, hiszen egyrészt a túlélőhorror zsánerben mártózik meg magyarok által fejlesztve, másrészt még hazánkban is játszódik egy fiktív kistelepülésen, Hidegpusztán. A korai 2000-es évek horrorjátékainak atmoszféráját feltámasztani kívánó projekt áprilisban jelent meg PC-re a Steamen.

Mi is akkor vizsgáltuk meg közelebbről, azonban a Bloober Team (Layers of Fear, Observer, Blair Witch, The Medium) leányvállalataként létrejött, alapvetően horrorra szakosodott Feardemic kiadó most bejelentette, hogy konzolokra is elhozza ezt az izgalmas sztorit. 

Hirdetés

A vállalat által nemrég körbeküldött közlemény szerint a Remorse: The List októberben fog megjelenni Xbox és PlayStation konzolokra, valamint Nintendo Switchre is. A jó hírt nemcsak szöveggel jelentették be, hanem egy vérfagyasztó pillanatokat is tartogató kedvcsinálóval is, amely elsikkadt a gamescomról érkező ezernyi tartalom között, de most csakis övé a reflektorfény: 

A játék steames változata tartalmaz magyar feliratot és felületet (nem is beszélve a lefordított textúrákról), remélhetőleg a konzolos verzióknál sem lesz ez másként. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti be fogjátok valamelyik platformra szerezni a Remote: The Listet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)