Hirdetés

Látványos előzetesen a magyar fejlesztésű The Valiant karakterei

|

Gameplay jeleneteket is tartalmazó videóból ismerjük meg a Kite Games stratégiai játékának hőseit és képességeiket.

Hirdetés

Váratlan, ám annál kellemesebb meglepetést szerezve jelentette be a THQ Nordic kiadó (az Embracer Group számos tagjának egyike), hogy felkarolta a budapesti Kite Games (S.W.I.N.E. HD, Sudden Strike 4) legújabb projektjét. A stratégiai játékok műfaját erősítő The Valiant azon nyomban helyet követelt magának a várólistánkon.

Noha eddigi értesüléseink szerint a stúdió nem hanyagolja el a többjátékos részt sem (lesznek kooperatív és kompetitív játékmódok is), a fókuszban jól láthatóan a keresztes háborúk idején játszódó kampány áll.

Hirdetés

A történet központi figurája, az egykori keresztes lovag, Theoderich von Akenburg, aki a kontinenst átszelő küldetésre indul, de egyedül biztosan nem érné el célját, ahhoz túl sokan akarják a halálát. Szerencséjére mellészegődik több, kivételes képességű harcos is, akik a maximumot hozzák ki a rájuk bízott csapatokból. Az alábbi videó őket mutatja be:

Hogy mikor vehetjük át az irányítást Theoderich, az íjász Konrad, a zsoldosvezér Grimhild Eidottr, a veterán Reinhard von Kempten, az ifjú Gascoigne du Corban felett, azt továbbra sem tudjuk, de érdemes készenlétben tartani az egeret és a billentyűzetet (valamint a kontrollert, hiszen konzolokra is jön), mert bármikor leleplezheti a THQ Nordic a megjelenési dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)