Hirdetés

Látványos posztapokaliptikus kalandot ígér a magyar fejlesztésű No More Light

|

Idegenek lepték el a Földet, a túlélés pedig cseppet sem könnyű feladat.

Hirdetés

Magyar játékok rovatunkban folyamatosan beszámolunk olyan jelenleg még fejlesztés alatt álló projektekről, amelyekért hazánk fiai felelnek. Most épp az Unreal Engine-t használó No More Light mögött álló kicsiny csapat keresett meg bennünket, mi pedig örömmel adunk hírt erről az izgalmasnak tűnő, és meglehetősen látványos játékról.

Hirdetés

A No More Light története szerint az idegenek lerohanták bolygónkat, nekünk pedig egy túlélő-horror elemekkel dúsított open world világban kell boldogulnunk. A játékon mindössze két fejlesztő dolgozik, ennek tükrében pedig különösen szép teljesítmény az, amit eddig elértek. Persze még hosszú út áll előttük, most épp a MegaGrantsre próbálnak benevezni, immár harmadik alkalommal - az Epic Games 100 millió dollárt szán a játékfejlesztők támogatására, ezért az összegért lehet itt versenybe szállni.

Az alábbi galériában képeket nézhettek meg a játékból, ezek alapján pedig elmondható, a grafikára biztosan nem lesz majd panaszunk.

További információkat a No More Light hivatalos weboldalán találtok, illetve amennyiben támogatni szeretnétek a projektet, akkor ezt a Patreonon keresztül tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)