Hirdetés

Magyar alkotó pakolta bele az 1956-os forradalmat a Far Cry 5-be

|

Mutatjuk, hogy tölthetitek le ti is a pályát a Far Cry 5 Arcade-en belül.

Hirdetés

"Végtelen pálya. Végtelen szórakozás" - hirdeti a Far Cry 5 Arcade játékmódja, és való igaz, rengeteg kreatív tartalommal színesítették ennek a megoldásnak hála a játékot a közösség tagjai. Most egy magyar vonatkozású alkotást szeretnénk a figyelmetek elé tárni.

Papp Béla a Facebookon keresett meg bennünket, hogy megmutassa saját, az 1956-os forradalmat feldolgozó pályáját, mi pedig örömmel mutatjuk meg nektek is a munkáját, mivel valami egészen elképesztőt alkotott a Far Cry 5 Arcade-en belül.

Hirdetés

Az '56-os forradalmat megidéző pályáról alább egy ügyesen komponált hangulatvideót nézhettek meg.

Illetve pár képet is tudunk róla mutatni ebben a galériában:

A "Hungarian Revolution 1956" névre keresztelt pályát ide kattintva tudjátok ti magatok is letölteni a Far Cry 5 Arcade-hez - a letöltéshez bejelentkezés szükség.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)