Hirdetés

Magyar fejlesztő programozza a kőkorszaki túlélőkalandot

|

A Stone Rage-ben emberek, neandervölgyiek, de akár még állatok bőrébe is belebújhatunk.

Hirdetés

Balázs már rögtön azzal a felütéssel keresett meg bennünket, hogy játéka kicsikét kilóg a hazai fejlesztésű címeket tömörítő "Magyar játékok" rovatunkból, ugyanis a Stone Rage nem teljes egészében magyar fejlesztés, viszont a programozás csak és kizárólag az ő munkáját dicséri, nulláról építette fel a játék forráskódját - ennek tükrében pedig úgy éreztük, érdemes írnunk róla.

Hirdetés

A Stone Rage egy őskori túlélőjáték, melyben emberként (tehát homo sapiens sapiensként), neandervölgyiként, vagy akár állatként is megkísérelhetjük átvészelni a nyílt világ viszontagságait. A játék jelenleg a zárt alfa verziónál jár, mostanában épp a stressztesztek zajlanak. A játéktér mintegy 64 négyzetkilométert ölel fel, ez gyakorlatilag hét eltérő biomot fed le. A játékosoknak a hasonszőrű címekben már sokszor látott módon maguknak kell elkészíteniük a szerszámaikat, ruháikat, fegyvereiket, illetve saját épületeiket.

Az alábbi galériában pár képet is megtaláltok a játékról.

A fejlesztés hosszú ideje folyik, remélhetőleg pedig hamarosan még több konkrétum derül majd ki a Stone Rage-ről, melynek életre hívásában egy magyar fejlesztő is oroszlánrészt vállal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)