Hirdetés

Magyar játékfejlesztők, szevasztok!

|

Milyen a magyar játék? Kikre van szüksége a szakmának Magyarországon? Milyen helyzetben vannak most a magyar játékfejlesztők? Új rovattal indulunk, hogy segítsünk a közösségnek ezekben a nehéz időkben.

Hirdetés

Sokan és sokféleképpen szokták a GameStar szerkesztőségét betámadni, ha éppen indul egy projektjük, legyen az videojáték, társasjáték, esetleg valami célcsoportnak releváns kütyü közösségi finanszírozásra alapuló kampánya, és persze több (sajnos már nem annyira sok) magyar fejlesztőcsapattal is kifejezetten jó a viszonyunk, pont ezért gondoltuk most azt, hogy a jelenlegi helyzetben még fontosabb figyelni egymásra. Ennek fényében egy új rovatot indítunk, hogy nektek is könnyebb legyen megismerni, kiismerni a hazai kezdeményezéseket, vagy akár munkaerő-piaci igényeket: itt a magyar játékok rovatunk!

Hirdetés

Egyrészt szeretnénk rendezettebb és rendszeresebb módon hírt adni kisebb és nagyobb hazai kezdeményezésekről. Ezért most a fejlesztőkhöz is szólunk: mostantól nyugodtan keressetek meg minket a magyarjatek@gamestar.hu címen, ha olyan projektetek van, amit megosztanátok a GSO olvasóival, és igyekszünk róla mi is hírt adni.

Másrészt fontosnak tartjuk, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzetben segíthessük a magyar játékfejlesztőket azzal, hogy beszámolunk róluk és helyzetükről, akár igényeikről, összekössük a videojátékok világa iránt elkötelezett tábort azokkal, akik esetleg éppen munkaerőt szívnának fel. Nagyobb és kisebb hazai sikersztorik, piaci körkép, kikacsintás a jövő felé a next-gen konzolok árnyékában, és persze a karriertervezés is szóba kerül majd várhatóan ebben a rovatban, szóval kövessétek az oldalunkat RSS-ben, Facebookon, vagy ahogy jónak érzitek, hogy ne maradjatok le semmiről!

Ha pedig van ötletetek, témátok, kérdésetek, akkor azt a fenti e-mailcímen küldjétek el nekünk, remélhetőleg a jövőben sok érdekes hazai projektet, kezdeményezést tudunk bemutatni nektek, vagy éppen a játékfejlesztés szakmáját közelebb hozni a gamerekhez bármilyen módon is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)