Hirdetés

Magyar karakterlap-kép készítővel dobhatod fel a kedvenc szerepjátékodat

|

Nem kifejezetten videojátékról van szó, de az ePic Character Generator annyira megtetszett nekünk, hogy mindenképp helyet érdemelt új, Magyar játékok rovatunkban.

Hirdetés

Temérdek megkeresés érkezett hozzánk nemrég indult Magyar játékok rovatunk kapcsán, így mindenekelőtt a jelentkezők türelmét szeretnénk kérni, az arra érdemes alkotásokról előbb vagy utóbb biztosan írni fogunk. Ma épp a Overhead Games munkáját szeretnénk megmutatni nektek, ami a szó klasszikus értelmiben igazából nem is egy videojáték. 

Hirdetés

Az ePic Character Generator egy alapvetően ingyenesen elérhető 2D-s karakterlap-képek készítésére szolgáló szoftver, amin a fejlesztőcsapat évek óta dolgozik. Az alábbi trailer tökéletesen lefesti, mire is számíthattok, ha letöltitek a programot Steamen, vagy Androidon. Az alapkiadás ingyenes, később viszont az extra tartalmi csomagokat márt pénzért lehet megvásárolni. 

További információkat az ePic Character Generator hivatalos weboldalán találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)