Hirdetés

Magyar stúdió hozza el nekünk a flipperbe oltott battle royale-t

|

Bizony, többek között Pinball Royale játékmóddal készül az új konzolgenerációra a Pinball FX.

Hirdetés

A Zen Studios nevével fémjelzett Pinball széria üde színfolt a játékipar telített piacán, virtuálisan idézi meg a játéktermes, nosztalgikus élményeket. Eközben pedig olyan brandeket is fel tudott vonultatni, mint az Alien, a Marvel és a Star Wars, rengeteg asztal közül válogathattunk kedvünkre. A csapat azóta már a THQ Nordic anyavállalata alá tartozik, viszont úgy tűnik, hogy a flipperek iránti szeretetük változatlan. 

A stúdió bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll a Pinball következő generációja, amely minden eddiginél ambiciózusabb platformként szolgálja majd ki a flipperrajongókat. A Pinball FX részeként olyan izgalmas játékmódokat kapunk, mint a battle royale zsáner játékmenetére építő Pinball Royale, de lesz karriermód, kihívások, klánrendszer, továbbfejlesztett látvány, bajnokságok, versenyek, élő események és szezonális tartalmak is, a vadonatúj IP-k alapján készült egyedi asztalokról nem is beszélve. 

Hirdetés

A Zen Studios emellett útjára indítja a The Pinball Show-t, amely tulajdonképpen egy videós szócső lesz: hírekre, frissítésekre, meglepetésekre és egyebekre számíthatunk a csapattól. Az első epizód már elérhető, ezt követően havonta egyszer fog jelentkezni a műsor. 

A megjelenés valamikor 2021-ben esedékes. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)