Hirdetés

Magyar szinkront kapott a The Witcher 3: Wild Hunt egyik emlékezetes előzetese

|

A magyar szinkronos The Witcher 3: Wild Hunt videóban Welker Gábor hangján szólal meg Geralt, hasonlóan a netflixes Vaják sorozathoz.

Hirdetés

Tegnap ünnepelte megjelenésének ötödik évfordulóját ennek a konzolgenerációnak az egyik legjobb játéka, vagyis a The Witcher 3: Wild Hunt. Ennek örömére mi egy kvízzel és egy összefoglaló cikkel (illetve annak első felével) kedveskedtünk, mások viszont sokkal nagyobb fába vágták a fejészéjüket. Egy lelkes kis csapat ugyanis elkészítette a játék egyik klasszikussá vált előzetesének magyar szinkronnal ellátott változatát. 

Hirdetés

A videó azért igazán különleges, mert Geralt bizony a Netflix saját gyártású Vaják sorozatához hasonlóan itt is Welker Gábor hangján szólal meg. Slemmer Csaba, a videó vágója és hangmérnöke keresett meg bennünket az anyaggal, aminek nagyon örülünk, hiszen így veletek is megoszthatjuk a magyar szinkronos előzetest. Welker Gábor mellett még Ena Zelkova dolgozott a traileren szinkronszínészként (a linkre kattintva eléritek YouTube-csatornáját, ami igazi kis gyöngyszem a világszőttesen, bébi Yodát rajzol és Witchert énekel rajta), a zenét pedig Varga Martinnak köszönhetjük. 

A magyar szinkronos előzetesen a sYn Club csapata dolgozott, ők korábban már szállítottak Apex LegendsCyberpunk 2077, Star Wars Jedi: Fallen Order és Destiny 2 szinkronos előzeteseket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)