Hirdetés

Magyarországon játszódó túlélőhorror hozza ránk a frászt hamarosan

|

Megkapta első trailerét a magyar fejlesztésű Remorse: The List, és egyúttal a megjelenési dátum is kiderült.

Hirdetés

Hiánypótlónak ígérkezik a DeppreSick Team alkotása, mert a Remorse: The List egyrészt a túlélőhorror műfajban méreti meg magát, másrészt pedig egy fiktív magyar kistelepülés, Hidegpuszta ad majd otthont a történetnek. Mindez persze nem véletlen, hiszen az Ifju Péter alapította indie formáció a korai 2000-es évek horrorjátékainak atmoszféráját szeretné megismertetni a mai közönséggel.

Ennek megfelelően az első munkájukra, a 2012-es Grey című Half-Life 2: Episode Two modra jellemző kaotikus történetmesélés, zsigeri ábrázolásmód, illetve az átlagosnál szigorúbb nehézségi szint a srácok legújabb, ezúttal már önálló játékként megjelenő művében is tetten érhető lesz.

Hirdetés

A Remorse: The List egyelőre még homályban hagyott cselekményének középpontjában a címbéli rejtélyes lista áll, nekünk kell majd kibogoznunk a jelentését, miközben keresztül-kasul bejárjuk Hidegpusztát, és válogatott közelharci eszközökkel, illetve lőfegyverekkel próbáljuk megvédeni magunkat az életünkre törő rémségektől. Az utóbbit valamelyest megnehezíti, hogy az inventory kapacitása véges, a fegyverektől a lőszeren át az elsősegély csomagig minden helyet foglal, tehát nemcsak a feladványok miatt főhet majd a fejünk.

Noha most még csak Kívánságlistára lehet tenni a Remorse: The Listet, amennyiben megtetszett, hamarosan meg is vásárolhatjuk majd, ugyanis a fenti trailer tanúsága szerint a tetszőleges sorrendben felgöngyölíthető történetszálakkal (hármat is kapunk) rendelkező játék picivel több mint egy hónap múlva, április 22-én meg is jelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)