Hirdetés

Már a Mortal Kombat 11: Aftermath is nézhető magyar szinkronnal

|

A Mortal Kombat 11: Aftermath kiegészítő összes átvezető videója magyar szinkront kapott, ezeket összefűzve ti is megnézhetitek.

Hirdetés

Nem is olyan nagyon régen, idén májusban számoltunk be arról, hogy hivatásos magyar szinkronszínészek segítségével elkészült a Mortal Kombatt 11 magyar szinkronja, a SzinkronSarok csapatának hála. Nos, a srácok azóta sem tétlenkedtek, most pedig örömmel számoltak be nekünk arról, hogy immár készen vannak a NetherRealm Studios verekedős játékának kiegészítőjével is.

Nem mindennapi szereposztásról van szó, hiszen Shang Tsung hangját például Reviczky Gábor szolgáltatta (őt hallhattuk ugyebár az 1995-ös mozifilmben is). Közreműködött még Radó Denise (Kronika), Zakariás Éva (Sindel), Rajkai Zoltán (Fujin), Zámbori Soma (Nightwolf), Faragó András (Jax), Nádas György (Shao Kahn), a nagy Kung Lao hangjáért pedig nem más, mint a népszerű videós, JustVidman felelt.

Hirdetés

Nagyjából két órát tesznek ki a Mortal Kombat 11: Aftermath átvezetői, így a teljes anyag akár egy mozifilmnek is elmenne. Mostantól kezdve pedig az angoltudás esetleges hiánya sem lehet akadály akkor, ha meg akarjátok ismerni a kiegészítő teljes történetét. 

A magyar szinkronhangok listáját egy külön videóban tették közzé az alkotók:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)