Hirdetés

Már támogatható a King Arthur: Knight's Tale, a magyar Neocore új játéka

|

Nyolc év után visszatér a King Arthur sorozathoz a NeocoreGames, és ezúttal a közönséget is bevonja.

Hirdetés

A Neocore napjaink egyik legnagyobb, legismertebb és legtehetségesebb magyar fejlesztőcsapata. A srácok az elmúlt néhány évben Van Helsing játékokat készítettek, majd átkalandoztak a Warhammer 40,000 világába az Inquisitor - Martyrral, és most újra visszatérnek gyökereikhez, hogy a King Arthur-univerzumban meséljenek el egy történetet.

A King Arthur: Knight's Tale egy körökre osztott taktikai szerepjáték lesz, mely egy klasszikus történetet modernizál, dark fantasy elemekkel kiegészítve, és csavarva egyet a lovagiassághoz kapcsolódó hagyományos meséken.

Hirdetés

Arthur egykori nemezise, Sir Mordred szerepében 30 hős közül válogatva alkothatjuk meg csapatunkat, akikkel aztán questekre indulhatunk, de vigyáznunk kell, mert a halál mindig végérvényes, így fontos, hogy már a kerekasztalnál megtervezzük lépéseinket. Mély karakterfejlesztésre, öt különálló kasztra, és összetett lootrendszerre számíthatunk, de folyamatosan fejleszthetjük királyságunkat is. 

A kampány után endgame tartalmak várnak majd minket. Jelenlegi tervek szerint 2021 első negyedévében érkezik a PC-s változat, amit majd egy PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es is követ, de egyelőre a Kickstarteren várják a támogatókat, ahol 115 000 fontot tűztek ki célnak. A játék ára az Early Bird támogatók számára 26 dollár, de mindenki más 39,99 dollárnak megfelelő összegért szerezheti majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)