Hirdetés

Már te is támogathatod a magyar Dark Souls, a Mandragora kampányát

|

Elrajtolt a magyar fejlesztésű, 2,5D-s dark fantasy közösségi kalapozása.

Hirdetés

Már többször is beszámoltunk nektek a Primal Game Studio különleges projektjéről, elsőként akkor, amikor 2021-ben egy stúdiólátogatással egybekötve a világon elsőként próbálhattuk ki a Mandragorát, ami számos izgalmas játékelemet tömörít. Az Unreal Engine 4-es, sztoriorientált játék a 2,5D perspektívát vegyíti dark fantasy stílussal, metroidvania pályaszerkezettel, soulslike harcrendszerrel és klasszikus szerepjátékos megoldásokkal, miközben a grafikai stílusa olyan, mint az Ori and the Will of the Wisps és a Trine keveréke. 

Az Armies of Exigo és a Warhammer: Mark of Chaos egykori fejlesztőit magába foglaló stúdió nemrég jelentette be, hogy hamarosan a Kickstarteren keresztül támogathatjuk a játékuk megvalósulását, ez a nap pedig most, szeptember 20-án érkezett el, a kampány ugyanis elrajtolt, a fejlesztők 110 ezer dollárt szeretnének összekalapozni.

Hirdetés

Aki hozzájárulna a Mandragora létrejöttéhez, az minden további nélkül megteheti a linken keresztül, méghozzá több lehetőség közül válogatva. Természetesen a fejlesztők meghatároztak extra célokat is, így aki kiveszi a részét a közösségi aktivitásból (támogat, kívánságlistára rak a Steamen, a Twitteren, az Instán vagy a Facebookon követ, esetleg a YouTube-on feliratkozik) az hozzájárul még több játékbeli tartalomhoz. 

A Mandragora a tervek szerint valamikor 2023-ban rajtolhat el PC-n (Steamen), PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és Nintendo Switchen, ráadásul nemcsak digitálisan, hanem akár fizikai formában is beszerezhető lesz a támogatók számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)