Hirdetés

Még négy napig támogathatod az utóbbi évek egyik legígéretesebb magyar játékát

|

A végéhez közeledik a Mandragora Kickstarter-kampánya, és még legalább két strech goal vár feloldásra.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt, szeptember 20-án rajtolt el a Madragora Kickstarter-kampánya, melynek során a Primal Game Studio 110 ezer dollárt szeretett volna összegyűjteni. Az elsődleges célként meghatározott összeget kevesebb, mint 10 nap alatt összedobták a támogatók, kiknek lelkesedése azóta sem hagyott alább.

Mikor e sorokat írom, már 216 049 dollárnál jár a számláló, azaz időközben kis híján megduplázódott az eredeti összeg, és még mindig van négy nap arra, hogy aki mostanáig hezitált, csatlakozzon ahhoz a 4047 támogatóhoz, akik bizalmat szavaztak az egyebek mellett a Armies of Exigón, a Might & Magic Heroes VI-on és a Warhammer: Mark of Chaoson edződött fejlesztők játékának.

Hirdetés

A 2.5D-s, soulslike és metroidvania stílusjegyeket viselő Mandragora kampányának két további célkitűzése ismert, ráadásul ezek abszolút elérhető közelségben vannak. 220 ezer dollárnál bekerülnek a kétkezes kardok, a támogatók pedig hozzájutnak az exkluzív Nightwitch páncél transmog szetthez, és még egy cuki petet is kapnak, ami folyton a nyomukban koslat. A 235 ezres szintnél pedig egy olyan adalék következik, amely több játékból, például a Diablo III-ból is ismerős lehet: ha elég gyorsan lecsapunk a kincses goblinra, akkor miénk lehet mindaz, amit ütlegeink hatására elhullajt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ne feledjétek, október 25-én 17:16-ig még ti is támogathatjátok a projektet. A legkisebb összeg, amiért jutalom jár, 1 dollár. A játékot 25 dollártól kapjuk meg. A Mandragora a csapat tervei szerint 2023 folyamán jelenik majd meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, valamint Nintendo Switchre.

Nemrég stúdiólátogatással egybekötve alkalmunk nyílt kipróbálni a Mandragórát. Élményeinkről ebben a cikkben olvashattok, illetve meg is nézhetitek videón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)